our services

EXPERT STORIES

interested? scroll down!

EXPERT STORIES


Je weet al hoe belangrijk de inzet van video is, in reels op Instagram en Facebook, maar ook  op TikTok voor bedrijven. Maar jeetje, wat is het moeilijk om leuke en interessante content te maken…

Video brengt beelden letterlijk tot leven. Je wilt je bedrijf sterk neerzetten, waarde delen en informeren. Kortom: Content die echt binnen komt. Ik help je door jouw verhaal naar voren te brengen in het concept Expert Stories!

HOE?

In een online of persoonlijke meeting bespreken we waar je behoefte aan hebt. Ik vertaal dat voor jou in interessante content en vraag je op de draaidag eventuele benodigdheden mee te nemen.

Tijdens de draaidag gaan we in gesprek en bespreken we precies datgene wat voor jou belangrijk is en wat je graag wilt laten zien. De camera draait en onze gesprekken worden vastgelegd, waarbij de camera op jou gericht is en alleen jouw boodschap ge edit wordt in pakkende beelden. De film locatie heeft veel daglicht met neutrale kleuren.

WAT?

  • We filmen maar liefst 4 uur aan gesprekken en zo maak ik zoveel content, dat je wel een half jaar lang 1 reel per week kunt delen met je volgers! Natuurlijk voeg ik ondertiteling toe in jouw eigen kleuren of huisstijl. Mooi meegenomen: je kunt deze beelden ook gebruiken op TikTok! 
  • Ik heb jouw verhalen nodig en de 4 uur dat we draaien. Verder ontzorg ik je zoveel mogelijk door alles goed voor te bereiden zodat jij kunt knallen op de draaidag!
  • Om tot mooie resultaten te komen, moet er 4 uur aan video materiaal verwerkt en bewerkt worden. Video’s die tot de verbeelding spreken kosten hierdoor wel wat tijd. Na de draaidag heb ik enkele weken nodig om de resultaten aan te leveren.
  • Je ontvangt 26 korte fragmenten waarin jouw verhaal naar voren komt.
  • Investering: €1850 ex btw

VERTEL MIJ MEER!