onze diensten

EXPERT STORIES

Je weet al hoe belangrijk de inzet van video is, in reels op Instagram en Facebook, maar ook  op TikTok. LinkedIn en je website. Maar je vind het moeilijk om leuke en interessante content te maken… Video brengt beelden letterlijk tot leven. Je wilt je bedrijf sterk neerzetten, waarde delen en je ideale klant informeren over jouw dienst of product. Kortom: Content die echt binnen komt én converteert. Wij helpen je door jouw verhaal naar voren te brengen in ons populaire concept Expert Stories!

Hieronder 3 voorbeelden voor een geboortekaartjes webshop, een spreker bij uitvaarten en een interieurspray. Sommige expert stories zijn wat langer, andere weet wat korter. Onder de video’s leggen we je graag meer uit over dit unieke concept.

HOE?

In een online of persoonlijke meeting bespreken we waar je behoefte aan hebt. We vertalen dat voor jou in interessante concepten die we vooraf in een draaiboek aan je voorleggen. Op de geplande draaidag vragen we je om diverse kledingsets en eventuele benodigdheden mee te nemen.

Tijdens de draaidag gaan we in gesprek en bespreken we precies datgene wat voor jou belangrijk is en wat je graag wilt laten zien. De camera draait en onze gesprekken worden vastgelegd, waarbij de camera op jou gericht is en alleen jouw boodschap ge edit wordt in pakkende beelden. De film locatie heeft veel daglicht met neutrale kleuren. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om op eigen locatie te shooten. Door het gebruik van een autocue maken we het je gemakkelijk en zorgen we ervoor dat de opgenomen content tot the point is.

WAT?

  • We filmen maar liefst 4 uur aan gesprekken (met pauzes en snacks!) en zo creëren we zoveel content, dat je wel een half jaar lang 1 video per week kunt delen! Natuurlijk wordt er ondertiteling toegevoegd in jouw eigen kleuren of huisstijl. Mooi meegenomen: je kunt deze beelden gebruiken op alle platforms zoals Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn, maar ook op je website! 
  • Al wat nodig is zijn jouw mooie verhalen in de 4 uur dat we draaien. Verder ontzorgen we je zoveel mogelijk door alles goed voor te bereiden zodat jij kunt knallen op de draaidag!
  • Om tot mooie resultaten te komen, moet er 4 uur aan video materiaal verwerkt en bewerkt worden. Video’s die tot de verbeelding spreken kosten hierdoor wel wat tijd. Na de draaidag hebben we enkele weken nodig om de resultaten aan te leveren.
  • Je ontvangt minimaal 26 korte fragmenten waarin jouw verhaal naar voren komt.
  • Investering: €1850 ex btw

VERTEL MIJ MEER!