Over mij

Over mij

Aurora vita

Over mij

Hi! Ik ben Aurora van den Brink. Ik ben geboren in 2001 en  augustus 2019 ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Ik volg de opleiding Media en Communicatie. Door deze toffe opleiding ben ik dan ook op het idee gekomen om voor mezelf te beginnen.

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Ik houd me bezig met alle aspecten van social media/design. Ik maak video’s, ik fotografeer, ontwerp huisstijlen/ visite kaartjes/ logo’s en websites.

Video afspelen

Meer over mij

Mijn opleiding

In 2018 ben ik de opleiding Media en Communicatie aan het Nimeto begonnen. Al gauw merkte ik hoe perfect deze opleiding bij mij past. Ik ga met plezier naar school en elke dag leer ik weer opnieuw. Onze docenten zijn echte vakmensen, door hen ben ik zo ver gekomen. Dankzij het Nimeto kan ik nu met trots zeggen dat ik een eigen bedrijf heb.

Mijn werk

Het begon allemaal in mijn eerste jaar op het Nimeto. Een vriendin van mijn moeder vroeg of ik haar bruiloft wilde filmen. Binnen twee dagen regelde ik de apparatuur, vroeg ik om een aantal tips van mijn film docent en maakte ik een plan van aanpak. Het bruidspaar was ontzettend blij met de video. Ik kwam er achter dat ik met dit werk een leuk zakcentje kon verdienden, ging ik nadenken. Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier en dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste.