Content creatie fotografie

Stop met het eindeloos zoeken naar gratis stock foto’s voor jouw socials, tijd om echt creatieve content te creëren! Samen met mijn twee Canon vriendjes kom ik bij je langs om bomb ass foto’s te schieten. Waarom je mij zou moeten inhuren? Of je nou zelf voor de lens wilt staan of je product, dienst of zaak mooi in beeld gebracht wilt hebben... Mijn kracht is om met geduld, passie en aandacht voor detail in een ontspannen sfeer alle tijd voor jou te nemen. Zo rocken we samen de content die jouw bedrijfs boodschap perfect over brengt!

THE INVESTMENT CONTENT CREATIE

VIDEO EN DESIGNS:

PRIJZEN OP AANVRAAG VIA ONDERSTAANDE BUTTONS!

Content creatie video

Vergis je niet, tegenwoordig is video net zo belangrijk als dat ene prachtige plaatje. Beweegende beelden zeggen nog veel meer! Ik help je graag met het vertellen van jouw verhaal. Of dit nou een promo video is, een aantal reels voor op Instagram of een volledige bruiloft reportage. I got your back! Door middel van kennis combineren met creativiteit, zetten we samen een krachtige video productie in elkaar.

*Prijzen op aanvraag*

Designs

Jouw website is hét online visitekaartje van je bedrijf. Ik help je graag jouw boodschap te vertalen in een mooi website design. Natuurlijk gebruik ik alleen maar zelfgemaakt materiaal zodat jouw website opvalt door originaliteit. Maar Aurora Vita is van alle markten thuis! Als beginnende ondernemer begin je met jouw huisstijl. Denk aan een logo, kleuren en lettertypes. Ook hierin kan ik jouw bedrijf naar een hoger level tillen!

*Prijzen op aanvraag*

THE INVESTMENT WEBSITE DESIGN

Website design wordt aangeboden incl af te sluiten abonnement voor webhosting, domeinregistratie en SSL certificaat.

De prijzen van de abonnementen staan onder de website design pakketten.

Aurora Vita is vrijgesteld van btw i.v.m de verniewde KOR 2020. Er kan door beide partijen geen btw worden verrekend.

THE PROCESS

w

CONSULTATION

Het eerste vrijblijvende gesprek is om de wensen in kaart te brengen. Wat wil jij graag en wat is mijn professionele kijk daarop?

COLLABORATE

Tijdens de lopende opdracht is er nauw contact over de gang van zaken. Wanneer gaan we lanceren en hoe zou je dit graag willen zien?

LAUNCH

Uiteraard is dit de leukste stap. Het lanceren van jouw foto’s, nieuwe huisstijl of branding. So exciting!

READY TO KICKSTART YOUR BUSINESS?

Ben je klaar met het eindeloos zoeken naar de ‘perfecte’ teksten voor jouw socials? Ben je op zoek naar iemand met kennis op dit gebied   en die aandacht heeft voor jouw business foto’s? Of wil je jouw dream design uit handen geven?

Klik op de button hieronder voor een vrijblijvend eerste gesprek!

What My Clients Are Saying..

“Aurora heeft voor mij een prachtige website inclusief logo gemaakt voor mijn Astrologie praktijk. Het is een vakkundige en daarnaast ook vernieuwende en creatieve website geworden die de sfeer die ik wil weergeven helemaal laat zien. 

Ze heeft super mooie foto’s gemaakt en deze zorgen voor een compleet beeld van mijn praktijk, ervaring en van mijn persoonlijkheid. Ik ben dan ook zeer tevreden met mijn nieuwe website!”

Marjoke Blank

Praktijk Voor Astrologisch Advies

Ik heb als startend ondernemer Aurora gevraagd om mijn website en logo te maken. Dit werd enthousiast aangenomen. Na vragen stellen en goed overleg is Aurora aan het werk gegaan. Hieruit is mijn persoonlijke website en logo uit onstaan. Een persoonlijke website was èèn van mijn wensen. Deze en meerdere wensen zijn zeker terug te zien op mijn website.

Mijn logo is geworden hoe ik het graag wilde. Het ontbreekt Aurora zeker niet aan enthousiasme, creativiteit en goede ideeën.”

Eugenie Kok

Eus Zorgt

LET'S CHAT

Voor alle vragen en samenwerkingen:

CONNECT WITH ME